Future Tech 2019

13.03

Future Tech is hét .NET kennis-evenement van Nederland waar developers, architecten en experts diep in de .NET en Microsoft technologieën duiken, zoals .NET Core, ASP.NET Core, Azure en nog veel meer!

Reserveer jouw plaats nu hier voor Future Tech, op 13 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

Bij Future Tech draait het allemaal om het delen van beschikbare kennis, ideeën en praktische oplossingen voor de nieuwste (Microsoft) technologieën en innovaties, met een focus op Artificial Intelligence, Mixed Reality, Blockchain, Internet of Things, Security en Future Teams.

Wij geloven dat leren een levenslang proces is en versneld wordt door mensen en ideeën te verbinden. Dat is waarom wij conferenties organiseren voor en door developers. Het is dat wat ons drijft om de beste ontmoetingsplaats voor innovators en visionaire leiders te creëren.

Bezoekers ervaren hier de geteste en nieuwe mogelijkheden voor het verbeteren en versnellen van ontwikkelmethodes, implementaties en management voor applicaties op enorme schaal. Onze sprekers zijn professionele technologie experts van over de hele wereld. Deze kan je echt niet missen!


Meer informatie


Going container for .NET Core in the cloud

27.03

This evening will be about running your .NET Core solutions using Docker containers in the cloud. It is going to cover a mixture of code, new tooling, container hosting, Azure resources and Azure DevOps. We will look at the entire lifecycle from start to finish and taking .NET Core source code all the way to running in Azure, completely automated. You are going to learn which design patterns to use and what changes to make in your architecture to build for containers and much more. After this session you can confidently venture the step to use container technology for .NET Core in your software solutions.

Meer informatie


Unity 3D Development

28.03

Back to the basics: lol hebben met Unity. <br>De meeste mensen die beginnen te programmeren maken kleine, leuke en vooral simpele applicaties. Vaak zijn dat wat simpele spelletjes, al dan niet met wat grafische grapjes. Later in je carriere doe je dat meestal niet meer: je bent meer bezig met serieuze oplossingen die serieuze business problemen oplossen. Dat kan ook heel leuk zijn (sterker nog: dat hoort ook heel leuk te zijn) maar toch kan het enorm bevredigend zijn om gewoon iets te maken wat het gevoel van het begin terug haalt. <br>&nbsp;<br>Met Unity heb je een ijzersterk platform dat dat mogelijk maakt. Als een van de 2 leidende game engines en game ontwikkel platformen, is Unity een hele leuke manier om verder te kijken dan je wellicht vanuit je coorperate denken gewend bent. Met Unity is het heel eenvoudig om 3D applicaties te maken, voor heel veel verschillende platforms. Dennis neemt je in deze sessie mee door de mogelijkheden en laat je zien hoe eenvoudig het eigenlijk is om bijvoorbeeld iets voor Virtual Reality te bouwen. We kijken naar Unity, de workflow, de technieken maar vooral: we gaan weer veel plezier in het bouwen krijgen! <br>&nbsp;<br><br>Hierna komen Erik Bahlmann en Eddy Ensing van de Rabobank ons wat vertellen over een 2D shooter die ze ontwikkeld hebben en wat de ideeen daarachter waren:<br><br><br><a href="Meer informatie://bit.ly/2HcFbia</a>