Visual Studio 2019 Launch Event

02.04

.NET Oost
Tuesday, April 2 at 6:00 PM

Op 2 april wordt Visual Studio 2019 gelanceerd. Wij staan hier ook bij stil en organiseren onze eigen versie van het Visual Studio 2019 Launch Event! ...

Meer informatie


Visual Studio 2019 Launch Event bij Info Support Veenendaal

02.04

Dinsdag 2 april lanceert Microsoft de nieuwste versie van Visual Studio, Mooi moment om met de community samen te komen en samen naar de "Not your average keynote With Scott Hanselman and friends" te kijken.

Daarna kunnen we gezellig napraten over de duiding van de keynote, wat komt er aan, wat verwachten we, etc. Dat wordt het interactieve gedeelte van de avond, maar laat je ook hier verrassen door de vorm waarin we dit gieten en niet te vergeten zullen we input hebben hebben van diverse MVP's, die met ons zullen delen (wat ze mogen) wat zij gehoord hebben op de recente MVP summit.

Meer informatie


Launch Visual Studio 2019

02.04

Dinsdag 2 april komt Microsoft met een nieuwe release van Visual Studio. Een onmisbaar stuk software voor ons en een mooi moment om samen bij stil te staan. Kom jij ook?

Gezamenlijk gaan wij live naar de keynote kijken. Om vervolgens direct door te pakken met een verdiepende hands-on presentatie. Eén van onze specialisten zal alle essentiële verbeteringen en nieuwe features illustreren.

Meer informatie


Visual Studio 2019 Launch Event

02.04


Kom kijken naar wat de nieuwe versie van Visual Studio te bieden heeft!

Onder het genot van pizza kijken we live naar het Visual Studio 2019 Launch Event met onder andere Scott Hanselman. Aansluitend is er ruimte om de laptops open te klappen en samen te kijken naar alle nieuwe goodies en uiteraard een drankje.
Meer informatie


devCampNoord event

18.04

Meer informatie


Een rondje langs de patronen, principes en richtlijnen voor het schrijven van onderhoudbare code

18.04

Het schrijven van goed onderhoudbare code is niet zo makkelijk als het lijkt. Niet alleen is het onderhevig aan meningen en smaak, veel van de bekende technieken zoals Clean Code, SOLID en dergelijke worden nog wel eens verkeerd geïnterpreteerd resulterende in onnodige dogma. Je kunt wel zeggen dat een van de pijlers in mijn carrière het vinden van een goede balans tussen al deze verschillende patronen, principes en richtlijnen is. Ik ben continu op zoek naar de voor- en nadelen, situaties waar iets wel en waar iets niet werkt. Daarom wil ik deze sessie gebruiken om (nog maar eens) mijn ideeën te delen over hoe ik denk over het schrijven van onderhoudbare code. We gaan het dan hebben over architectuurboundaries, class design, geautomatiseerd testen en alle gevolgen op je ontwikkelproces. Als je om je code geeft, zorg dan dat je erbij bent.


Meer informatie


Azure Functions in Azure Kubernetes Service

18.04

Deze avond laten we in een praktisch overzicht zien wat Azure Kubernetes Service (AKS) is en hoe je hier Azure Functions in kunt draaien.
We beginnen met een introductie van Azure Kubernetes Service en Docker containers. Daarna zullen we een Azure Function in een Docker container laten draaien en deze container in AKS laten draaien. Dit alles wordt begeleid door demo’s van de verschillende stappen om van een Azure Function te komen tot een Azure Function gehost in AKS, en verschillende Azure diensten die daar bij komen kijken. Onderweg zullen de verschillende concepten van AKS uitgelegd worden zoals Nodes, Pods, Services en Namespaces.”

Meer informatie


Authenticatie en Autorisatie in ASP.NET Core

23.04

.NET Oost
Tuesday, April 23 at 5:30 PM

Security in een ASP.NET applicatie: we hebben al van alles langs zien komen. Forms en Windows authenticatie, MemberShipProviders, role-based authentic...

Meer informatie