Webinar VSTS migratie

02.06

Visual Studio Team Services (VSTS) is de Cloudoplossing voor ALM/DevOps tooling van Microsoft. Het is de tegenhanger van de on-premise variant, Team Foundation Server (TFS). Veel bedrijven gebruiken nu TFS en willen graag overstappen naar VSTS. Dat is logisch, want het neemt de zorg voor onderhoud van de omgeving voor een groot deel weg en maakt het eenvoudig om steeds de meest recente functionaliteiten te gebruiken. Microsoft heeft een oplossing gemaakt om de migratie van TFS naar VSTS mogelijk te maken. Deze oplossing is echter geen "next-next-finish" actie, maar een klus die je goed moet plannen. In deze online sessie vertellen we eerst wat de oplossing inhoudt, om daarna vragen te beantwoorden. Een interactieve sessie dus!

Meer informatie


SharePoint Saturday Netherlands

10.06

Meer informatie


Sitecore Commerce made easy

13.06

Kennissessie Sitecore Commerce: Sessie gericht op technische uitleg van uitdagingen bij implementatie Sitecore Commerce

Meer informatie


Elasticsearch aggregations & machine learning - Martijn van Groningen

14.06

In this session we will be covering Elasticsearch's aggregations and we will use them on example data sets. Also we will take a look at the new machine learning capabilities recently added to the Elastic stack.

Meer informatie


dotNed: Vue.js en Microsoft Orleans

22.06

VI Company organiseert een kijkje in hun technologiegebruik bij het maken van oplossing in de Fintech branche. Op de avond zullen twee technologieën aan bod komen.

Vue.js is het “weapon of choice” om onze frontend netjes en vooral dynamisch te renderen. Pim van Die neemt ons mee langs de belangrijkste features van Vue.js die wij gebruiken.

Distributed caching met Microsoft Orleans Hoewel de Fintech branche veelal om real-time data draait, is caching desondanks een belangrijk onderwerp. Casper Broeren zal uitleggen hoe Microsoft Orleans hiervoor in te zetten is en welke voordelen dit met zich meebrengt

Meer informatie