.NET Conf 2018 - Viewing Party

12.09

Woensdag 12 september start weer een editie van .NET Conf. Dit is een driedaags event die live wordt uitgezonden via internet. Tijdens deze meetup gaan we de keynote samen bekijken en kunnen aansluitend een en ander nog nabespreken.

Inloop: 16:30 uur
Keynote: 17:00 - 18:30 uur
Eten en nabespreken: 18:30-20:00 uur.

Meer informatie


Micro Services bij Innvolve in Vught

13.09

Traditioneel hebben we bij dotNed in de zomer geen bijeenkomsten. We beginnen in september weer met het nieuwe seizoen. Maar omdat 2 maanden geen meetings wel erg lang is, hebben we in september gelijk twee meetings!

De eerste hebben we op 13 september. Deze keer zijn we te gast bij Innvolve in Vught! Deze avond staat in het teken van Micro Services en de lezing wordt gegeven door Sander Molenkamp.


Meer informatie


Writing high performance C# 7.x code

18.09

Small code is fast code and fast code is good code. Writing C# code seams easy, but with the garbage collector as a black box, great performance can be hard to achieve – unless you know what you’re doing. Get the expert tips and tricks that allow you to improve the performance of your applications.

This session is a few slides and a lot of live coding using the newest C# 7.0 and 7.2 features.


Meer informatie


DIWUG Event

20.09

Slippers in de kast, zonnebrand aan de kant, de zomer is voorbij. Tijd voor weer een gezellige avond met vakgenoten! Op donderdag 20 september zijn we te gast bij Winvision in Nieuwegein en hebben we twee sessies voor je die voor een ieder die belast is met het beheer van Office 365 zou moeten zien! Albert Hoitingh hebben we vaker als spreker gehad en hij weet alles van informatiebeveiliging via Azure Information Protection. In zijn sessie gaat hij dieper in op de automatiseringskant van AIP. Rogier Duurkoop gaat je een kijkje geven in de “dark side” van het beheer van Microsoft Flow en hoe je dit onder controle kunt houden.Al met al, twee sessies die voor jou als admin, maar ook voor developers en power users, een goede kijk geven op wat er onder de motorkap gebeurt en hoe je dit beheersbaar kunt houden.


Meer informatie


Azure Networking bij Macaw

27.09

27 september zijn we te gast bij Macaw in Hoofdorp

In deze meeting duiken we voor de verandering niet de code in maar gaan naar een ander stuk van Azure kijken, het netwerk gedeelte. Azure heeft ook utigebreide netwerk mogelijkheden, welke zijn dat en hoe kun je die gebruiken. Deze dotNed donderdag kijken we dus een keer naar een mee infrastructuur onderwerp, maar tenslotte zijn we tegenwoordig allemaal DevOps.

Meer informatie